Originally Posted by Judex:
Bucurestiul e de vina, ca toate fondurile administratiei locale merg la centru, dar revin cu greutate si imputinate. Nu mi-a fost greu sa intrevad adevaratele motive ale acelor afirmatii - primarul unei localitati i s-a plans omului ca raii de sefi ai sai pe linie de partid sunt invidiosi pe cat de gospodari sunt ei la judet si astfel ii pun bete-n roate. Am zambit, am incercat sa-i explic, a cazut si el pe ganduri... 
Cam asa si aici - banii aia putini care sunt trebuie administrati corect si transparent. Si mi-e greu de crezut ca ditamai ceneceu romanesc are un buget anual cat institutiile de profil dintr-o regiune europeana cam cat judetul Ialomita.
|
banii cnc nu provin din fondurile administratiei publice locale. am mai spus asta, ei provin din colectarea taxelor de la firmele care activeaza in domeniul media si care sunt obligate conform Codului Fiscal sa plateasca diverse procente din vanzari..
dar, banii administrati de primari nu sunt deloc putini si ei vin pe tava, exact ca niste placinte.fara ca acestia sa miste un deget pentru a-i colecta si in mod sigur sunt repartizati preferential, pe criterii politice.