Hm... Nu-mi prea surade genul asta de aruncat pisica moarta in curtea sistemului centralizat. Imi amintesc o discutie purtata cu fostul meu socru, Dumnezeu sa-l odihneasca, in care imi explica de ce nu se misca lucrurile in regiunea unde isi invartea el afacerile: Bucurestiul e de vina, ca toate fondurile administratiei locale merg la centru, dar revin cu greutate si imputinate. Nu mi-a fost greu sa intrevad adevaratele motive ale acelor afirmatii - primarul unei localitati i s-a plans omului ca raii de sefi ai sai pe linie de partid sunt invidiosi pe cat de gospodari sunt ei la judet si astfel ii pun bete-n roate. Am zambit, am incercat sa-i explic, a cazut si el pe ganduri...

Cam asa si aici - banii aia putini care sunt trebuie administrati corect si transparent. Si mi-e greu de crezut ca ditamai ceneceu romanesc are un buget anual cat institutiile de profil dintr-o regiune europeana cam cat judetul Ialomita.
Sa fim seriosi, il inteleg foarte bine pe Keep - e stresant sa tot astepti vesti luni in sir dinspre CNC pentru o singura sesiune de concurs. Si am inteles ca sesiunea se afla in desfasurare!!!