Originally Posted by danonino:
 rahat de materie logica aia. Dubla negatie a unei propozitii face propozitia adevarata. Clever.
Logica ti-o dezvolta matematica, fizica si informatica. Astea sunt materii care neceseta dexteritate si logica.
Cat despre cultura generala, stai linistita, posed.
|
la faza cu materia Logica... ai foarte mare dreptate. e un rahat pe bat, o logica ilogica. si totusi atata m-am strofocat pana am gasit logica si in materia aia.
la faza cu matematica... da, ai dreptate dar nu numai din materiile de real se ia logica si dexteritate...
limbile straine, (la greeeu), filosofia, economia, etc,te ajuta sa gandesti logic... ce sa mai spun de antreprenoriala, care iti deschide frumosul drum spre facultatea de drept...

... si sa nu te prind ca spui ca legile nu sunt logice, ca o sa te contrazic... daca stii sa sapi adanc , vei vedea logica din ele (cea a autoritatilor)...
cat despre cultura generala pe care o pesezi, asta nu am de unde sa stiu... pot doar sa imi dau cu presupusul... e o crima asta, oare?
A, SI INCA CEVA... daca am fost la uman, asta nu inseamna ca nu stiu matematica, fizica, chimie, info... in generala eram cea mai buna la mate, am fost la olimpiada de chimie si fizica, cat despre info, mo invatat fratemi-o putina programare si editare foto... asa ca...