Originally Posted by danonino:
Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by Judex:
Simplu, daca ai bultein, inseamna ca ai apucat sa faci oarece latina la scoala si ai fi stiut chestii de-astea elementare cum ar fi faptul ca termenul 'sine' este o prepozitie. Sinus e la nas si la matematica, ti-a explicat destul Constantin Ghevara (LOOOOOOOL), dar tu nimic, o tii pe-a ta si trimiti lumea sa gugaleasca. 
|
wtf, am facut 5 ani de latina, plm... cum draq sa o tin pe a mea sus si tare?... vreti explicatii, sunati la informatii. eu doar spun ce stiu, si daca informatiile pe care le detin sunt false, plm le-oi corecta...
oki?
eu cred ca am fost destul de deschisa la toate chestiile care s-au discutat aici si am incercat sa le inteleg... asa ca ciocu mic... 
|
uman... se explica logica nedezvoltata pana la urma.
|
am facut si logica, desteptule... la uman se face logica da tu habar nu ai ca nu ai facut scoala...

...
acuma doar nu vrei sa-ti enumar toate materiile pe care le-am facut, sa vezi ca am si logica... ca pana la urma orice prost poate sa invete niste formule la matematica...

, tocmai deaia nu am ales realu... umanu e mai interesant si macar ramai cu ceva... cultura generala in mod deosebit. da tu habar nu ai ce e aia...