View Single Post
Old 12 Aug 2010, 02:38   #115
buticut
Guru

buticut

*facepalm

Eu mereu am considerat snobii ca fiind persoane care se dau drept inteligente, doar pentru a fi mai usor acceptate in "cercurile distinse"; de exemplu citesti si tu o pagina oarecare din Romeo si Julieta si citezi mereu aceleasi fraze de acolo, dand impresia ca esti familiar cu operele lui Shakespeare sau vezi un film de Godard si te dai mare intelectual, pretinzand ca ii stii filmele, cand de fapt tu nu ai vazut decat unul sau chiar niciunul.

Faptul ca pagina unui actor cu lipici la fete e mai "incarcata" decat cea a cuiva mai talentat e doar inca o confirmare a faptului ca sex sells. Nu stiu cat de talentat este Levy, pentru ca nu l-am vazut in actiune ca sa pot comenta, de vreo 5-6 ani nu am mai vizionat vreo telenovela si nu obisnuiesc sa am preconceptii fata de actorii care devin faimosi aparand in telenovele, fiindca stiu cazuri in care un actor si-a inceput cariera in teatru si in cinema, devenind insa faimos participand in telenovele, asta neinsemnand insa ca ar fi un actor rau. De exemplu in filmul Rojo Amanecer, care m-a impresionat destul de tare cand l-am vazut pentru prima oara acum cativa ani (ar trebui sa il revad some day, sa vad daca inca mai are acelasi efect) a beneficiat de participarea a mai multor actori care s-au remarcat si in telenovele si si-au facut treaba bine. Of course, din ce am vazut, actorii de astazi par sa fie mai mult niste Papusi Ken, in mare parte lipsiti de talent, dar cum am spus, pana nu vad, nu comentez. Si nu intentionez sa vad, asa ca nu comentez .

Chiar nu stiu de ce publicul are tendinta de a manca in mare parte cam tot ceea ce i se da, atata timp cat produsul este impachetat cum trebuie, de ce este atat de insetat dupa 'scandalos' si dupa nuci de cocos cat mai la vedere...pentru mine e un mister total. Probabil toate astea se datoreaza mediei care atata ne-a hranit cu asemenea divertisment, emisiuni, personaje, etc., incat a reusit in cele din urma sa ne spele pe creier si sa ne faca sa ne obisnuim cu ele. Desigur ca dupa ce a reusit sa ne atraga, media a devenit conformista, dand publicului incontinuu ceea ce el insusi cere. Conformistii dau oamenilor ceea ce vor, neconformistii ii fac pe oameni sa vrea ceea ce ei le ofera si din pacate putini sunt cei care risca...
Sper ca odata si odata sa ne trezim si sa ne dam seama ca ar trebui sa ne mai hranim intelectul din cand in cand. Eu sincer nici nu prea mai aprind televizorul, fiindca de cele mai multe ori cand o fac, ceea ce vad ori ma deprima, ori ma dezgusta.

I don't know if I make any sense at all, asta nu prea e ora mea de scris .