Originally Posted by c.ghevara:
Originally Posted by dragonfly_drk:
Originally Posted by dragonfly_drk:
@Pitbull
 Clonă? Nu vreau să fac pe vergina, dar nu sunt prea familiar cu forumurile. Dar am o brumă de creier care îmi indică că o "clonă" ar putea fi o a doua, a treia etc identitate, asumată, a cuiva. Care ar fi gheşeftul clonării?  Întreb cu seriozitate şi (probabil, sigur) cu naivitate.
|
pentru un om care nu e familiar cu forumurile, te cam pricepi... poate prea mult... 
|
Ţi se pare. Încă mai bâjbâi când postez. Par să mă pricep, pentru că ştiu cum să spun ceea ce vreau să spun, îmi place să cred că am petrecut cu folos primii şapte ani din viaţă, fără să fiu băţos şi... cam atât. Mai e nevoie de ceva pentru un forum? 
|
inseamna ca esti o persoana cunoscuta... cineva tot esti... )
|
 Dă-o-n moaşe-sa de treabă! M-ai spart! Tre să fii o persoană cunoscută dacă ai calităţile minime pe care le pomeneam mai sus?!
Zău, Libelulo! Sigur, că sunt cineva - toţi suntem. Adică, nu-s clona nuştiucui. Cred că te-a confuzionat stilul meu, plin de eleganţă. 
|
hmmm... poate... dar stilul asta al tau mi se pare foarte cunoscut... deocamdata, insa, o las pe seama varstei. de obicei cei care ajung la varsta ta tind sa fie mai eleganti in vorbire
si gandire(facand abstractie de "Dă-o-n moaşe-sa de treabă", care are si ea farmecul ei), cu mici exceptii, desigur.
dar pana la urma, tot sper sa aflu cine se ascunde in spatele avatarului. (asta desigur, daca o sa doresti si tu. respect intimitatea si dreptul de a-ti ascunde identitatea)
pana atunci, ia mai zi-ne ceva interesant despre snobism...

)