View Single Post
Old 08 Aug 2010, 12:58   #99
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Eu n-am zis că e rău. Observam numai că cei care postează aici ar trebui poate să fie mai selectivi, pentru că multe „perle”, nu sunt de fapt interesante.

Pe de altă parte, dă-mi voie să mă îngrijoreze... (am șters, nu mai scriu, să nu înceapă iar să se arunce în mine cu pietre). Elimin deci argumentația și păstrez numai exemplul din final: Eu când am văzut Sistemul nervos al lui Daneliuc, m-am cutremurat și m-am înfiorat și eu; totuși, mai mult decât să mă impresioneze personajul ăla care observa de pildă că „trenul care vine din direcția opusă are întotdeauna o viteză superioară celui în care te afli” (că, la urma urmei, și aici în forumul ăsta era o tanti care avea aproape zilnic una sau mai multe „observații” de-astea), m-au îngrijorat complexele realizatorului, lăsând la o parte sadismul, se înțelege. Cât de răi (neinstruiți, lipsiți de talent, afectați psihic) trebuie să fie cei pe care-i arăți (persoana a doua are aici sens impersonal) cu degetul ca să poți să te simți liniștit, convins că ești exact opusul lor?