si o gaselnita de la fenomenul forumistic:
alex_il_fenomeno
a scris despre John Malkovich.
acest actor , desi nu mai este la prima tinerete ,a cest actor
continua sa joace in filme excelente ! Cele mai bune exemple sunt "Eragon" , "Beowulf" , "Mutant Chronicles"! De abia il astept in "Transformers 3" ! 9/10
alex_il_fenomeno
a scris despre Redman.
este un actor dar parca nu prea....are doar cateva filme in care joaca rolul altcuiva decat al sau insusi ...!
alex_il_fenomeno
a scris despre Natalia Oreiro.
o actrita excelenta ! i-am vazut o multime de telenovele si in toate m-a fermecat cum joaca ! consider ca nota 10 este prea putin pentru ea ...
alex_il_fenomeno
a scris despre Guy Ritchie.
trebuie sa fim seriosi : el a dat lovitura cu filmul "Sherlock Holmes" ! pana atunci nu avea mari realizari cinematografice !
alex_il_fenomeno
a scris despre Sonny Bono.
Sonny Bono a fost un actor care promitea inca multe pentru viitor ! am vazut la VH1 despre moartea lui stupida , acesta , fiind la schi , inecandu-se dupa ce s-a rupt gheata !! ceva complet aiurea....
alex_il_fenomeno
a scris despre Marilyn Monroe.
am vazut cateva filme cu ea , ba chiar si filmul biografic , dar nu mi s-a parut exceptionala ! talent avea , dar nu asa incat sa spui ca este vreo mare actrita !
alex_il_fenomeno
a scris despre Jessica Simpson.
este o actrita destul de buna ! mie mi-a placut rolul din "The Dukes of Hazzard " , unde ea era femeia fatala , care obtinea tot ceea ce vroia !
alex_il_fenomeno
a scris despre Bram Stoker's Dracula / Dracula.
este un film ce reda in cel mai mic amanunt cartea lui Bram Stocker , cu mici deviatii , ca la orice film , de altfel ! dar este reusit si se bucura si de
prezenta unui mare actor :Keanu Reeves !
mai tineti minte in ce hal a jucat
Keanu in Dracula
as putea sa continui asa pana maine. am observat ca fenomenul sta toata ziua pe cinemagia comentand in stilul caracterstic peste tot unde apuca. si cea mai mica nota pe care o da e 8.