View Single Post
Old 06 Aug 2010, 13:13   #337
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Originally Posted by miercuri:
Eu de cateva luni ma chinui sa termin "Nice Work" de Lodge. Nu inteleg de ce nu se lipeste de mine, foarte citibila, dar nimic care sa ma angajeze in poveste. Am si prezentat-o la un seminar, dupa ce nu mi-a mai trebuit la scoala cred ca mi-am pierdut interesul.

trebuie sa recunosc ca nu toate romanele lui mi-au placut in aceeasi masura. "Nice Work' si "Small World" nu m-au inspirat nici pe mine prea tare. Le-am citit insa pentru ca faceau parte din trilogie. Iar de "Cat sa intindem coarda" (nu stiu numele din engleza) m-am si lasat la un momentdat, si am reluat-o si temrinat-o dupa niste ani de pauza. Preferatele mele sunt "Ganduri Ascunse' (pe care am terminat-o intr-o seara), "Schimb de dame' si "Deaf Sentence, care sunt fiecare speciale in felul lor. Ultima mi s-a parut clar cea mai serioasa, si emotionanta, si m-a surprins c aun autor atat de ironic si sarcastic poate sa abordeze atat de sensibil problema batranetii si relatiei cu tatal lui.

Last edited by ricutza : 06 Aug 2010 at 14:50.
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif