Originally Posted by Ipu:
Eu cred că Vadim Tudor e mai mult bolnav decât canalie și că de multe ori prostiile pe care le debitează sunt mai degrabă rodul unor dezinformări ale căror victimă e decât minciuni spuse cu bună știință.
|
E bolnav si canalie în proportii sensibil egale.
stil elegant, lipsit de trivialități dar tăios și coroziv,
|
Mâne!
mi se pare de departe cel mai remarcabil om politic de după război.
|
Iartä-mä, mi-esti drag, îti sunt loial, n-am uitat ce-ai fäcut pentru mine la sfârsitul lui aprilie - dar aici delirezi. Apocaliptic. Te rog. Inceteazä.
Chiar dacă pare superficial
|
Nu pare.
Nu "mai face". ESTE o eroare a naturii.
Vadim Tudor a fost pentru atâția ani singurul om de litere din prim-planul politicii românești,
|
Bis: "Iartä-mä, mi-esti drag, îti sunt loial, n-am uitat ce-ai fäcut pentru mine la sfârsitul lui aprilie - dar aici delirezi. Apocaliptic. Te rog. Inceteazä." Cu atât mai mult.
de cele mai multe ori a fost de partea bună a baricadei.
|
Idem mai sus. El nu e de nici o parte a unei baricade, el ESTE poartea rea a oricärei polaritäti, oricum l-ai pune. E un deseu, un reziduu foarte toxic, eminamente nociv. Un vector al distrugerii nationale.
a pleda pentru menținerea faunei de sute de mii de câini care pun în pericol zilnic siguranța ființelor superioare mi se pare rușinos și descalificant.
|
Nimeni nu face asta. Nu esti informat.
Dezaxatii pledeazä pentru exterminarea lor.
Oamenii normali pledeazä pentru stingerea naturalä a câinilor comunitari, prin sterilizare.
Care fiinte superioare? "Oamenii"? Asta-i arogantä narcisist-tembeloidä. Suntem pe cale sä ne distrugem si propria specie, si pe toate celelalte, si toatä planeta. Fii bun, dezmeticirea. Sau, mäcar, modesta täcere. Mai vin si copii pe-aici...