View Single Post
Old 05 Aug 2010, 00:09   #1634
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by Ipu:
Eu cred că Vadim Tudor e mai mult bolnav decât canalie și că de multe ori prostiile pe care le debitează sunt mai degrabă rodul unor dezinformări ale căror victimă e decât minciuni spuse cu bună știință.
E bolnav si canalie în proportii sensibil egale.
stil elegant, lipsit de trivialități dar tăios și coroziv,
Mâne!
mi se pare de departe cel mai remarcabil om politic de după război.
Iartä-mä, mi-esti drag, îti sunt loial, n-am uitat ce-ai fäcut pentru mine la sfârsitul lui aprilie - dar aici delirezi. Apocaliptic. Te rog. Inceteazä.
Chiar dacă pare superficial
Nu pare.
și mai face erori,
Nu "mai face". ESTE o eroare a naturii.
Vadim Tudor a fost pentru atâția ani singurul om de litere din prim-planul politicii românești,
Bis: "Iartä-mä, mi-esti drag, îti sunt loial, n-am uitat ce-ai fäcut pentru mine la sfârsitul lui aprilie - dar aici delirezi. Apocaliptic. Te rog. Inceteazä." Cu atât mai mult.
de cele mai multe ori a fost de partea bună a baricadei.
Idem mai sus. El nu e de nici o parte a unei baricade, el ESTE poartea rea a oricärei polaritäti, oricum l-ai pune. E un deseu, un reziduu foarte toxic, eminamente nociv. Un vector al distrugerii nationale.
a pleda pentru menținerea faunei de sute de mii de câini care pun în pericol zilnic siguranța ființelor superioare mi se pare rușinos și descalificant.
Nimeni nu face asta. Nu esti informat.
Dezaxatii pledeazä pentru exterminarea lor.
Oamenii normali pledeazä pentru stingerea naturalä a câinilor comunitari, prin sterilizare.
Care fiinte superioare? "Oamenii"? Asta-i arogantä narcisist-tembeloidä. Suntem pe cale sä ne distrugem si propria specie, si pe toate celelalte, si toatä planeta. Fii bun, dezmeticirea. Sau, mäcar, modesta täcere. Mai vin si copii pe-aici...
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif