View Single Post
Old 03 Aug 2010, 22:07   #84
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Asa....am dat o raita pe la Hannah Montana si am gasit urmatoarele:

Am vazut filmul 3D.E misto rau,mai ales 3d cand vin caii aia peste tine.Ma rog ...ca sa spun drept filmul la inceputt a fost idiot de plicitisitor dar apoi....a fost mai misto.Nu au avut o idee prea buna,adika filmul nu a avut o idee fixa..totimpul...eeee nu cont...depinde cum intelegeti si voi ce vreau sa spun!
Ma rog mie ar fi treebuit sa imi placa pt ca sunt cel mai mare fan miley/hannah dar fkre cu parerile lui.
pwp
zbye

Tocmai am vazut filmul si e cel mai tare.Imi place foarte mult si voi astia care nu o suportati si credeti k e are un zambet cretin sau ca nu e buna de nimic voi sunteti doar gelosi.Si daca ati avea ocazia sa deveniti ca ea fac pariu ca ati accepta fara sa stati pe ganduri.Eu as da orice sa am macar vocea ca a ei.Sa pot canta si eu asa de frumos.As vrea si eu id-ul ei,ma poate ajuta cineva va rog mult!!!Nu il voi da nimanui va promit pls!!! Daca il are cnv mi-l poate trimite si mie pe emailul [email protected] ???va rog mult...Ma numesc Gabita! Miley esti cea mai tare!!!!! Multumesc anticipat! [ptr cei kre sunteti impotriva lui Miley sunteti varzaaaaa stricataaaa]..good night everybody

imi plk mult filmul e tare mrffft tareeeee iiubesk miley si filmul si vocea lui miley seamana cu a rihannei are cea mai frum voce dupa disney si apoi demi si apoi selena

Si doua scurte de la Avatar:

marymusashi pe 25 Decembrie 2009 23:21
senzational, reconfortant, deconectant, excelent, obligatoriu de vazut 3D

avatarul2 pe 1 ianuarie 2010 20:40
este mult mult mai misto de vazut im IMAX sincer nu spun ca nu mi-a placut 3D a fost o capodopera o minunatie... nu pot descrie deci nu pot !!! sunt sigur ca o sa primeasca OSCARURI!!!