View Single Post
Old 03 Aug 2010, 18:22   #83
miercuri
Guru

miercuri

Originally Posted by omudindulap:
pe 3 august 2010 12:46
Cand au fost, la cursurile de efecte speciale, Nolan a copiat de la Vaughn. Oricum are calculator sa o zi si o noapte cu un inginerde efecte speciale si la fel ca Greuceanu si Faurul-pamantului, gasestesi asta ceva bun sa introduca in film.

(omul are 25 !!! de ani)
Am inteles fix nimic.

edit: inca un intelept
2Pirates2 pe 2 august 2010 21:52

Da poate eu sunt singurul contra acestui film dar sunt contra, asa sunt eu eu sunt contra majoritate. Cu privire la film Inception este un film SF asta vati dat seama nu. Pai ce e asa greu sa furi toti fura in ziua de astazi, doar ca mai e si o diferenta daca furi din mintea omului asta e incredibil. Poti sa-i furi contul din banca, casa... putem continua. Ei bine acest film Insertia este un film fenomenal (obligatoriu de vazut). Cate filme nu au fost clasate cu acest titlu. Va mai amintiti sa le enumeram: Avatar, Prince of Persia, 2012... lista poate continua. A da stefane nu teau durut mainile dupa ce ai terminat de scris. Inca o data daca e regizat de Nolan... care a regizat Batman, da se cam leaga pot vedea care e urmatorul lui film... ceva de genul Auschwitz in viitor multe gaze un actor vedeta, poate chiar Tom Cruise... Mie chiar mi se pare ca omul asta o sa ajung ori nebun ori la spitalul de nebuni (la Nolan ma refer), dupa ce va produce inca 3 filme "apocaliptice". Comentariile sunt bune dar dupa 5 luni nu se va mai auzi nimic de ele.

voiam sa bolduiesc partile mai suculente, dar chestia asta e o poama in intregime.

Last edited by miercuri : 03 Aug 2010 at 18:28.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif