View Single Post
Old 03 Aug 2010, 02:39   #140
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by omudindulap:
Mi se pare atat de clar de ce: pentru ca tu pari o tipa foarte inteligenta si deloc, dar deloc superficiala, in timp ce el nu este decat un actoras/regizoras (nu fotbalist) frumusel, care, cu ceva noroc, a jucat in cateva filmulete pe la Hollywood (nu ca asta ar fi o virtute). E greu ca asta sa te poata satisface (spiritual, desigur) mai mult de-o noapte, asa cum ai spus si tu.
Tu meriti mult mai mult. Simt asta.
Il stiu pe unu, Prunea. Ala cica ar avea o mare, chiar imensa ... dezvoltare intelectuala. Asta sigur iti face fata. Si nu numai.
Somn usor !

loool... hai ca esti tare, "omul-din-dulap". nu stiu de ce toata lumea ma face inteligenta in ultima vreme... :O:O:O in fine... sa lasam noaptea aia deoparte... ca sincer, chiar daca mi-ar placea, nu imi doresc un Banderas langa mine... si totusi, daca stai sa te gandesti, omu are succes... mi-o venit sa spun ca intotdeuna prostii ajung sus... dar apoi m-am gandit ca ar fi nedrept fata de oamenii de valoare care au muncit din greu sa ajunga cineva pentru ca noi sa ne bucuram de placerea de a viziona un film savuros (si aici, SA FIE CLAR, nu ma refer la Banderas, care a avut norocul <sau nenorocul ) > sa aiba ceva banuti in plus... si farmec masculin, desigur)...

sweet dreams to all of you... zbyes and kisses... :*
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif