View Single Post
Old 02 Aug 2010, 13:19   #194
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Exclamation

Originally Posted by keepwalking:
adevarul e ca intregul site al cnc este foarte prost facut.
newsletterul nu le functioneaza, grafica e execrabila.

mi-ai amintit acum ca si eu ma inscrisesem la newsletter la ei.

iar disparitia rezultatelor mai vechi e stranie.

Poate au spatiul limitat pe server, mai stii? Ca doar n-or sa spuna ca le-au sters "din greseala". Vor spune sigur ca au stat destul de mult timp pentru ca oricine ar fi fost interesat de ele sa le fi citit sau sa-si salveze fisierele.

noi am fi avut nevoie de ele pentru a ne da seama ce proiecte au castigat finantare in anii trecuti si n-au mai fost produse nici pana in ziua de azi.
bine, asta asa, ca sa mai avem ce discuta...
desi, poate ca ar fi binevenita o analiza mai atenta a acestui lucru..

Pai credeam ca exact asta vreti sa faceti. O ancheta detaliata, deh, ca si public in drept, ai carui bani au fost cheltuiti (sau nu) cu aceste proiecte. Desi ar fi binevenit si un demers oficial, de investigatie jurnalistica...

Poate e nevoie de un topic separat pentru subiectul asta, in caz ca vreti, pe bune, sa cercetati serios problema proiectelor cistigatoare neproduse.

Din ce stiu eu (in 2005) prima transa se dadea dupa ce mergeai a doua zis de la "primul tur de manivela" cu dosarul cu "dovada ca ai inceput productia". Si apoi erau vreo 3 au 4 transe de-a lungul perioadei de productie. Dar s-or mai fi schimbat lucrurile de atunci.

Intrebarea ar fi de ce nu s-au re-directionat banii aceia catre proiectele imediat de sub linie si ce s-a intimplat cu acele fonduri? Eventual si niste cifre si documente concrete (1+1=2), nu afirmatii aparent de bun simt cum ar fi "au suplimentat bugetul pentru urmatorul concurs sau au fost distribuiti catre proiectele care s-au produs atunci si care au solicitat suplimentari de fonduri".
Passion. No one wants to finance the film of a passionless individual. What most people want is to ride your passion. They want to feel that they're part of something magnificent and exciting. And if you're not passionate - fake it. - R. Avary
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif