mitimarius pe 16 Iulie 2009 10:46
Este probabil unul dintre cele mai bune filme de actiune ale anului
20
13
stefan_bjj pe 1 septembrie 2009 02:54
ai vazut filmul?
claudiu-daniel-lugoj pe 16 septembrie 2009 20:29
slabut filmul in afara de efecte speciale cu adevarat bune nu are nimic alceva.
optimus.prime pe 3 octombrie 2009 12:21
cine zice ma?tu ia zi ma tu altu mai bun.ce a fost asa slabutz.iti spun eu ce este "slabut" ... mintea ta .. nu prea proceseaza ce este de inteles in film.ia de uitate la BRUNO ... poate poate.fa o incercare.ba ai draqu, nu va place da va uitati.hai bft la fanii Transformers!
Burty pe 3 octombrie 2009 13:40
optimus.prime se vede din ce spui ca esti doar un copil , am inteles te-au dat gata efectele speciale , da sunt tari , dar atat . Scenariul este prost , actorii destul de slabi , multe greseli in film . Daca tu te uiti numai la filme cu PEW PEW PEW si cu big BOOMS N-ar mai trebui sa deschizi gura . TU nu ai fi capabil sa intelegi un film bun adica nici nu te ai uita daca n ar fi explozii etc . esti penibil . grow up
optimus.prime pe 3 octombrie 2009 17:37
ma tati... batranelule...numai incerca sa`mi vb in alte limbi ca tot sarac de romania ramai.dak te uiti la filme de acasa pe monitorul tau de 18" , te inteleg de ce iei foc asa.nu ai mancat prajituri la catzi ani de filme am.esti unul din cei ce nu au prieteni, cunostinte si gagica si astepti un com pe toate forumurile ca sa te bagi in seama.tu imi spui de actori...te-ai obijnuit cu charly chaplin cu generatia ta dak tot te dai asa batran.nu va place da va uitati.de ce plm nu te faci ma tu Michael bay mai mare??sa cauti tu actori mai buni sa faci tu un scenariu mai bun.... nebunule din coceni!!!!
optimus.prime
a scris despre Remember Me / Aminteşte-ţi de mine.
de ce votezi , dak nu vezi filmul ??? ce cap ...... e cum ai manca shet si sa ii dai nota 10 ptr miros
15 feb, 11:08 • Comentează
optimus.prime
a scris despre Public Enemies / Inamicii publici.
Optimus.Prime
Un film extrordinar de bun.Acum dak unii dintre noi nu iese din postul Acasa

nu are cum sa simta filmul asta. DO YOU FEEL ME ? Bft!
ptimus.prime
a scris despre Prince of Persia: The Sands of Time / Prinţul Persiei: Nisipurile timpului.
optimus.prime
de cand se chinui sa scoata filmul asta....cre`k o sa fie mare porcarie.
27 sep 2009, 18:38 • Comentează
imus.prime
a scris despre Transformers 3 / Transformers 3.
din start vom stii ca este un film de 10 plus

abia astept sa vad doiul 3 d , dar cre`k nu va depasi asteptarile bafta all