View Single Post
Old 31 Jul 2010, 01:50   #71
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

De prietenul claudiu-daniel-lugoj va mai amintiti? Asta pare sa aiba in jur de 30 de ani. Atunci te-ntrebi: de la cine naiba sa invete astia mici?

Cate ceva din intelepciunea sa:

a scris despre Prince of Persia: The Sands of Time / Prinţul Persiei: Nisipurile timpului

Este un film bun cu o poveste foarte captivanta ce te tine prizonierul acestei povesti.Un film bun cu peisaje superbe si efecte speciale destul de bune.Merita zic eu sa vezi o asa poveste care este si de dragoste.

a scris despre The Lovely Bones / Din Raiul meu.

Wow ce drama,este chear cinica.Filmul este realizat intr-un mod foarte original si aparte ,de acest regizor.Un film foarte tulburator de un dramatism iesit din comun.Iar finalul filmului cu ce ne doreste acea fata nevinovata este de un dramatism coplesitor.Un film excelent ce trebuie vazut.Morala acestui film este ca ori ce nenorocit isi va avea sfirsitul lui,doar ca in viata reala este mai greu,dar cine stie.....?

a scris despre Cop Out / Poliţai în misiune.

Filmul acesta nu a fost la ce ma asteptam eu sa fie,sa vrut sa fie o comedie si a iesit o prostie de film.Pe mine unul ma dezamagit acest film,iar Bruce Willis ar trebui dupa acest film sa se lase da comedii nu il prinde bine de loc.Nu recomand acest film,mie unul nu mia placut.

Asta-i tare

a scris despre Shutter Island / Shutter Island.

Sincer nu prea mia placut,ca scortese acesta sa jucat cu mintea mea prin acest film.Mintea omului e cea care creaza monstrii se poate spune si asa,iar cea ce a creat regizorul se poate numi 'monstru',hai sa gindim si pozitiv sa vedem ca lumea e frumoasa si alfel de cum neo prezinta martin scortese in acest film.Ca de speculati din astea cred ca poporul roman e satul.Maine poimaine ne trezim ca spun alti ca cea ce traim este doar in imaginatia noastra si nu cred ca ar face bine niciunuia dintre noi.Eu nu cred ca sunt o marioneta pe care alti o controleaza prin mintea mea.Eu sunt stapinul meu si nici nu cred in destin.Cred ca ar fi mai bine sa gindim si pozitiv intr-o lume din ce in ce mai negativa.

Fericiti cei saraci cu duhul..
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif