Există libertatea cuvântului?
Iată,
o întreagă rubrică a fost trimisă la „azil”. N-a mai rămas din ea decât cererea Pitbullului ca ea să fie mutată la secțiunea „Cafenea”. Așadar n-a fost mutată acolo, cum a cerut un patriarh al forumului, ci a fost aruncată la azil, pentru că așa pretinsese un utilizator oarecare. Încă se practică intimidarea... celor care pot fi intimidați. Simpla pomenire a numelui unei publicații, perfect legală și foarte citită a fost de ajuns pentru a intimida un administrator. Îți amintești Pitbull, când cineva își permisese să-i amenințe pe administratori cu „măsuri legale”?
Aș putea să explic că încercările alea în proză au fost postate pentru că erau amuzante, că era o rubrică mai mult de umor decât de informare, dar ce rost ar avea când n-ai cui? Prin schimbarea temporară a avatarului meu și a semnăturii mele vreau să arăt că nu mi-e teamă de faptul că mi se pun etichete în chip stalinist. Vă fac și o confidență: l-am votat pe Vadim Tudor în al doilea tur din 2000, ca mulți alți forumiști, nu mi-e rușine și cred în continuare că el a fost de cele mai multe ori de partea Binelui în ultimii 20 de ani.