View Single Post
Old 29 Jul 2010, 17:20   #48
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Una geni(t)alä!
(Am redat tot textul, ca sä nu-l trunchiez, dar prima parte nu e chiar perlä, e doar batere de apä-n piuä cu mici agramatisme. Regalul e în portiunea boldatä.)

cezar pe 29 iulie 2010 18:12
Stimate domnule StDo. nu cred ca este prea fericita comparatia intre Inception, cu acel Cavaler Negru care a socat prin eterogenitatea Jokerului si... atat. Trebuie spus ca daca Ledger a fost la mare altitudine, Bale si Eckart au avut prestatii superioare in alte pelicule. Revenind la Inception trebuie remarcata proiectia creatorilor de "vise" de la Hollywood spre oniric. Lynch un adevarat maestru a facut-o in Mulholland Dr. si majoritatea spectatorilor n-au inteles aproape nimic. Asta nu scade din valoarea micii capodopere a simpaticului David.
Nolan a ridicat evident stacheta profitand de saltul tehnologic si de scenariile din ce in ce mai provocatoare. Oricum nu te poti plictisi la acest film. Eu consider ca de la Vanilla Sky(alta pelicula ponegrita prin neintelegere) n-am simtit o emotie asa puternica. Leo DiCaprio ajuns la maturitatea artistica ne ofera o prestatie superba. Aproape pentru toate rolurile din ultimii 10 ani merita un Oscar. K(otskar)ii de la Academie o sa-l sara probabil din nou de la inobilare. De ce sa-i faci sigur nu are nici-o pila printre comunitatea israelita din USA. Nici Inception nu va fi premiat, Gala e prea departe undeva in martie 2011. Spre final trebuie sa le amintesc mai ales delatoriloe ca revirimentul cinematografiei mondiale este legat de exploziva lansare a Avatar-ului lui Cameron. A facut multi bani dar a dus la aparitia a mii de Imax-uri sau cinematografe pe 3D. A facut sa explodeze industria filmului 3D si a televiziunii 3D. In curand ne vom putea procura astfel de aparate la 1000$. Asa ca faceti ciocul mic cei care criticati si iar criticati, cioclii si bocitoare cinematografice. Orice film trebuie sa fi un eveniment la care te duci cu ociii si mai ales mintea deschisa si pleci cu sentimentul ca ai castigat o noua experienta care va fi utila candva.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif