Thread: "Inception"
View Single Post
Old 29 Jul 2010, 18:09   #126
miercuri
Guru

miercuri

Inteleg obiectiile tale. Pe plan ideatic eu l-as vedea ca pe o metafora pentru creatie, sau mai degraba ca pe un film cu potential de a fi o metafora pentru creatie, dar ne exploatat suficient. Recunosc ca planul asta a fost neglijat in favoarea altora, insa nu ma pot supara pe film. Nu m-am dus cu ideea ca o sa va o capodopera, am vrut doar un blockbuster excelent. Si este cu prisosinta! Pretentiile mele au fost mari de la el, dar m-am limitat la niste standarde mai comericiale. Sunt ca convinsa ca la momentul asta Hollywoodul nu e in stare sa ne ofere un film de aceleasi proportii mai bun de atat. Numai la anul o sa iasa cel putin vreo trei patru superproductii cu superheroes, care vor fi absolut papagalicesti. Si cate altele de genul asta nu mai sunt momentan in productie...
Prefer de la o posta imbarligatura din Inception, chiar daca nu are un schelet solid de idei, fata de un blockbuster standard complet lipsit de imaginatie. Ba mai rau, blockbusterele standard vin de obicei cu invataminte banale si cauta sa ti le bage pe gat, Inception nu ne baga nimic pe gat.

Last edited by miercuri : 29 Jul 2010 at 18:11.
miercuri is offline   Reply With Quote sendpm.gif