View Single Post
Old 29 Jul 2010, 17:03   #212
Alex.M
Senior

Alex.M

Originally Posted by valik:
Am si eu o nelamurire si sunt chiar putin dezamagit. Astazi am fost depunctat cu 28, respectiv 29 de puncte pentru ca as fi adaugat dubluri la filmele Gam yee wai si Su Qi-Er. Va rog foarte mult sa verificati inca o data pentru ca mai mult ca sigur este o greseala la mijloc, cunosc regulamentul si nu as adauga un numar asa de mare de dubluri mai ales ca verific de fiecare data ca nu cumva ca pozele adaugate de mine sa nu existe deja in pagina filmului, e posibil sa mai scape cate una dar nicidecum nu as fi adaugat 28 respectiv 29 de dubluri. Ma gandesc ca nu cumva un alt user sa le fi adaugat cu putin timp inaintea mea si sa nu fi fost in galerie la momentul cand le-am adaugat eu, pentru ca stiu ca dureaza chiar si cateva zile pana le aproba un moderator, iar eu in consecinta am fost depunctat. Va rog inca o data sa verificati pentru ca ar fi nedrept sa fiu depunctat dintr-o eroare. Multumesc.

Situatia cu cele 28 respectiv 29 de puncte pierdute sub motivatia "poze dublate" este cauzata de upload-ul de pachete similare de poze de catre useri diferiti la aceleasi filme.
User-ul kanibalo a uploadat un pachet de poze la Gam yee wai. Toate imaginile au fost acceptate. La ceva timp dupa, un pachet similar de imagini a fost uploadat de tine. La momentul la care am verificat pachetul tau, multe dintre imaginile puse de tine erau dubluri. Bineinteles, tu nu aveai de unde sa stii ca un alt user a uploadat inaintea ta (verificarea contributiilor facandu-se cronologic) si, deci, nu ai gresit cu nimic. Aceeasi situatie este si pentru celalalt film, Su Qi-Er, unde tot kanibalo a fost inaintea ta, culmea, urcand aproape aceleasi poze pe care urma sa le pui tu.
In concluzie, vom gasi o solutie ca cele 57 de puncte cu care ai fost penalizat sa-ti fie inapoiate.
Alex.M is offline   Reply With Quote sendpm.gif