View Single Post
Old 27 Jul 2010, 15:37   #1613
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Unii au un sistem de înlocuire a cuvintelor. De pildă, cuvântul „porc” e înlocuit automat cu „om” - dacă-i scrii cuiva „Ești un porc!”, în forum apare „Ești un om!”.

Dacă vrei să dai măsura întregii grosolănii de care ești capabil, modifici discret cuvântul cenzurabil în mod insesizabil pentru cititor, dar îndeajuns pentru a fi acceptat de server, prin inserarea bunăoară a unui punct în inima cuvântului.
(A dar văd că, forumist vechi, știi deja.)

Eu m-am pronunțat și mă pronunț încă pentru cenzurarea automată a cuvintelor și expresiilor obscene, tot astfel cum sunt și împotriva expunerii indecente în public și resping și argumentul că vocabulele inacceptabile social sar în ochi tocmai atunci când sunt cenzurate cu asteriscuri sau cu alte caractere speciale. Cu toții știm ce au interlocutorii sub pantaloni ori fustă, dar e de preferat ca ei să rămână îmbrăcați, nu să se fâțâie în fundul gol prin fața noastră, la fel cum, deși ghicim produsele de excreție sub țesuturile vintrelor lor, preferăm să nu ni se ofere spectacolul unui harakiri care să ni dezvăluie în întregul lor sordid necenzurat.

Last edited by Ipu : 27 Jul 2010 at 15:40.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif