Eu nu am zis că arbitrii n-au aplicat corect regulamentul. Deși arbitrii cunosc regulamentul, nu cred că s-ar fi mirat nimeni dacă golul s-ar fi anulat.
Vezi în
Legile jocului situația asta, descrisă la pagina 108 (exemplul nr. 13). Afirmam numai că Dinamo a avut un om foarte departe de linia ultimilor apărători astriști și astfel și-a creeat un avantaj necinstit, la care cei care au conceput regulamentul nu s-au gândit probabil. „Reevaluarea” poziției inițiale la momentul t2 al pasei Torje -> Cristea, adică dezactivarea poziției inițiale de ofsaid a lui Cristea pentru că în momentul t2 Cristea era „în spatele” balonului a convins pe toată lumea că arbitrii cunosc bine „exemplul nr. 13” și e posibil ca pe viitor o echipă (mai ales una care e în superioritate numerică) să-și așeze nu unul, ci chiar mai mulți jucători în careul advers și să lanseze câte un jucător aflat în poziție regulamentară, care să alerge câteva zeci de metri și odată ce balonul îi depășește pe pomanagii să le le centreze de pe extremă.