Doamne, cum vä place sä vä-nvârtiti în jurul cozii, reinventând apa caldä!
(Sau, în cazul lui Keepy, descoperind cä apa caldä-i rece, si ciresele pätrate. Despre mitocanul sonel care si-a exhibat si el glandul subbascal mai sus, nici nu mai e nimic de zis - amalgamul lui de voroave e arhisuficient; de-aia l-am si läsat, ca sä vadä bietul Keepy cu ce specimene subgenetice se asociazä - doar-doar i-o cräpa obräjoru'.)
Keepysor, dacä vrei ca discursul täu antiminimalist sä devinä mai mult sau mai putin creditabil, te rog sä ne spui un numär de proiecte alternative de calitate (ale unor debutanti sau nu), pe care C.N.C.-ul le-a suntat în favoarea minimalistilor.
Cu cât oferi mai multe titluri (verificabile), cu atât îti vor creste actiunile.
Altfel, cu tristete, vom continua sä ne uitäm cum denigrezi nemotivat valorile, doar din imbolduri personal-meschine.
Apropo, atitudinea justä fatä de valori nu are nimic cu patriotismul - doar cu logica.
Din punct de vedere national si politic, sunt un anti-rus convins. Dar asta nu mä împiedicä sä ridic monumente marelui numär de capodopere cinematografice rusesti din secolul trecut.
Dar tu vrei sä desconsideräm valorile (incidental, nationale), sub pretextul cä opusul ar fi o chestie patriotardä.
Deci, te rog: alternativele alea bune dorite de tine si faultate de C.N.C.
Cu titluri si nume, nu cu "päi habar n-am de nici unul, da' m-am gândit cä poate or fi, mai stii...?"
Last edited by Pitbull : 26 Jul 2010 at 16:21.
|