View Single Post
Old 22 Jul 2010, 18:44   #44
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
Nu cred ca ai citit vreun post scris de mine in care sa jignesc intentionat un alt user.
Si cred ca in general afisez o atitudine destul de echilibrata si politicoasa, chiar si cand vine vorba despre filme incredibil de proaste.
Asa ca nu cred ca ti-am dat nici un motiv pentru care sa consideri ca te-as fi tratat nerespectuos.

Aaa, este posibil sa nu ma fi exprimat suficient de clar, sau sa nu-ti fi dat suficiente informatii. Caz in care as prefera sa-mi semnalezi asta pe un ton decent.

Cartea de care vorbeam (si de care povestisem deja in cafenea) este o carte discutabila si dificila in sensul ca e scrisa din perspectiva un ofiter german homosexual fugit in franta dupa razboi, care povesteste experienta razboiului, atriocitatile etc. Este o carte dura, care fie te face sa-ti pui niste intrebari (legate de optiunile pe care le-a avut personajul asta ca sa nu ajunga totusi un criminal cu sange rece) fie iti confirma cat de inumani au fost germanii. Nu esti nici mai prost nici mai destept daca optezi pentru ultima varianta, pentru ca in final personajul chiar e nebun.
Ceea ce vroiam sa-ti comunic este ca uneori e indicat sa vezi si o alta perspectiva decat cea cu care esti obisnuit...si de-asta as vrea sa citesti macar primul capitol din carte. Dar trebuie sa vrei sa o vezi, altfel doar pierzi timpul.