Poate Judex e la grădiniță... El a șters cu promptitudine niște mesaje în care i-am explicat că mă jignea. De-asta am și rămas prieteni. Nu poate exista coabitare fără respect reciproc. Or, când unul care se consideră ființă superioară nu numai că te numește „gunoi”, dar mai și refuză să elimine insulta, nu mai există decât calea întâmpinării adresate direct administratorilor.
Ăsta de deasupra mea, cu care eu nu mai am ce discuta, care mai e și moderator, deși e complet lipsit de orice tact și de orice echilibru și obiectivitate - iată!, deunăzi a blocat o rubrică pentru că așa a vrut el, deși printre cele mai rușinoase postări care au creat controversa era
una care-i aparținea!. Poftim o mostră de lipsă de caracter: După ce m-a înjurat pe mine la modul ăla nazisto-bolșevic, sărind în apărarea unei colege de-a noastră care ar fi fost nedreptățită, deși fusese suspendată trei zile pentru insulte repetate la adresa unui administrator al forumului, același individ ranchiunos, care refuză să șteargă o insultă după două luni, a acționat în cel mai josnic mod pentru suspendarea pe termen nelimitat a zisei colege, fără să se gândească niciun moment că și ea e locuiește, ca și el, într-un orășel de provincie, iar pierderea prieteni(i)lor de aici ar putea-o destabiliza sufletește.
Această persoană nu are calitățile cerute pentru postul de moderator, dar măcar să ne respecte. Să-i fie rușine!