am vazut filmul la cinema si mi-a placut inceputul
predatori... o echipa de elita... si o jungla
reteta succesului
asa cum a fost si primul predator
numai ca
asta nu era primul predator
era al 4-lea sau al cincilea
cu toti stim cine e predatorul... ce puteri are... si cat de hidos arata
asa ca filmul pleca cu un minus pentru toti care au vazut macar unul din primele predatoare... si cum accesul la film era 18+ asta insemna 100% din public
apoi mai avea un dezavantaj
primul predator pleca de la ideea ca era un singur predator vs o echipa de elita, iar predatorul ii manca pe rand pe fiecare... cool story
acum insa erau mai multi pradatori si cam aceeasi echipa de elita
ceea ce insemna ca predatorul era mai frier daca si-a adus o echipa de alti predatori care sa ii omoare pe aia... calitatea lor a scazut se pare ... in timp
Deci filmul pleca cu un + dar cu doua - - (adina minusuri)
si cum 1+(-2) = -1 atunci filmul pleca cu un mare MINUS
Dar suntem in anii 2010 ... efectele speciale sunt marfa si primul predator a fost facut in anii 90(inceput) asa ca tre sa fie mai bun, nu?!
Well, no...
Dupa cinci minute in care filmul iti lua respiratia si apareau tot felul de personaje misterioase... deodata totul cade intr-o monotonie cum rar am mai intalnit.
Nu vreau sa comentez faptul ca apar un fel de caini stupizi , alieni care ii cheiseaza pe aia pe acolo si doua-trei personaje mor absolut stupid pt ca eu nu imi permit sa comentez munca unui mare regizor/producator pana cand nu fac si eu un film la fel sau mai bun. Asa ca nu comentez.
Ceea ce vreau sa relatez este o discutie cu un preten , Sica, cel care a luat biletul la film iar eu i-am dat codul orange si am intrat gratis.
Acest Sica nu are pretentii de regizor, ca mine, e un tanar obisnuit care se mai uita si el la filme pe pc.
Si dupa film a spus ca de ce n-am mers mai bine la o comedie, ca filmul a fost naspa.
Apoi a spus ca dupa ce a aparut negrul ala cu echipamentul de predator se astepta sa se lupte cu aia pe acolo cu armele lor (ceea ce era o rasturnare de situatie - oameni invizibili - iaichi! - take this predators!) si se astepta sa traga macar o data cu pusca aia laser care o aborda in mana. Din pacate acel negru care a mai jucat si in matrix moare in cinci minute , desi, dupa cum el spune, a rezistat o groaza de timp pe acolo... cum... de ce... nu prea s-a vazut... pt ca predatorul ala l-a ars in 2,3 secunde ...
si cam in momentul ala filmul a cazut dintr-o prostie mediocra intr-o prostie colosala. Nu te intrebai de ce ai dat bani pe film, ci te intrebai de ce ai dat 2 ore din viata ta pe o astfel de porcarie nereusita... si iti spuneai... "ba ce bun a fost predator 1... ala film"
Deci daca aveti 2-3 ore... spre 4 incluzand si drumul, cu care nu aveti ce face si va tenteaza sa vedeti filmul... nu va duceti. Luati o carte de chineza si invatati sa inumarati in chineza pana la 10... va veti folosi mult mai bine acele 4 ore si daca tot va tenteaza si va tenteaza, uitati-va la trailer de 2 ori si cam ala e filmul+ faptul ca adrian broody ramane pe insula pt totdeauana si nu se intoarce acasa! \
Spoiler... cica... ar trebui sa fie un film surprinzator incat sa poti sa il spoilezi!
|