View Single Post
Old 18 Jul 2010, 21:08   #131
danonino
Guru
 
danonino
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,123
Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by danonino:
Dupa ce ca melodia e usoara, versurile sunt putine si lipsite de sens

Sensul versurilor e pe lungimea de unda a spectatorilor de au vazut video-urile alea de atatea ori. Cred ca ti-ai setat asteptarile putin cam sus... putin mai mult de fapt.


Originally Posted by danonino:
Si aici, un talent adevarat care la 51 de ani se descurca extraodinar, infinit mai bine decat multi artisti in concerte:
http://www.youtube.com/watch?v=nAfD15uho-k

Si daca suntem la doza de muzica live, unul dintre cele mai bune exemple, daca nu chiar cel mai bun, ar fi asta. E mai placut sa-i asculti live decat pe inregistrare, asa au si atmosfera si canta si extraordinar.

as. mai nimerit cu Queen. Stiu prestatia de la Live Aid si imi place foarte mult.

Si totusi, internetul iti permite accesul la multe lucruri, pe youtube poti vedea totul felul de artisti, chiar si pe cei foarte talentati. In pofida accesibilitatii, majoritatea se minuneaza la penibilitati si talente sub-mediocre, aceste rebuturi netalentate sunt aduse la rangul de mare valoare.
Cat de mult nu pot sa sufar muzica de acum...
House-ul il consider mai penibil decat manelele, ceea ce e dificil de batut. In muzica house, este un singur beat, care se aude non-stop, la manele sunt 2. Versurile sunt la fel de superficiale si de proaste. Versurile sunt la fel de proaste, doar limba in care sunt cantate difera. In versurile manelelor apare logica de cocalar, in timp ce la melodiile house nu exista sens in versuri, iar daca exista este sensul cocalarului.
Recunosc: imi place stilul de dans specific genului house, ma amuza terebil. Seamana cu o maimuta tratata cu electrosocuri. http://www.youtube.com/watch?v=vjkyMqVFvRg

o singura melodie imi place din acest gen, asta: http://www.youtube.com/watch?v=40yhlnHg_C0

Last edited by danonino : 18 Jul 2010 at 21:16.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif