Originally Posted by Ipu:
În atenția Pitbullului și a acoliților săi: vă rugăm să luați notă de faptul că sunteți în inferioritate numerică netă. Eu când n-am fost de acord cu ceva, am inițiat un sondaj și m-am supus voinței majorității. E nedrept ca o mică minoritate să ceară suprimarea unor opinii cinice, dar sobre în fond.
Pentru cei care nu știu, să menționăm că în tinerețe însuși Pitbull a conceput și realizat un film artistic de lungmetraj în care profanarea de cadavre e prezentată în cheie comică.
|
Hai sa nu mergem in directia asta. De acord cu ce a zis Windom si... mesajele din topicul despre Kubrick au fost sterse? Chiar daca opinia lui nu era cea mai rasarita, era o opinie, doar pentru ca nu suntem de acord cu ea nu inseamna ca trebuia stearsa. In fine...
Pentru ei și pentru ceilalți: profitați de aceste tragedii mediatizate și reflectați. Nu cumva și în preajma voastră există persoane deprimate - rude, prieteni, colaboratori, oameni deznădăjduiți care ar trebui ajutați înainte de a fi prea târziu? Vă dau numai un exemplu: A încercat cineva să vadă ce mai face dragomara, dacă mai trăiește, dacă se simte singură, dacă e deprimată?
|
Aici ai zis bine. Noi, cei care se presupune ca am fi mai cu picioarele pe pamanat, ar trebui sa deschidem ochii bine pentru persoanele din jurul nostru. Nu stiu sigur daca e adevarat, nu reusesc sa gasesc cuvintele potrivite pe google ca sa verific cat de cat, dar am vazut undeva ca o mediatizare a unui suicid poate convinge o alta persoana cu tendinte sa faca acelasi lucru. Parca avea si un nume efectul asta... dar am uitat.
Dom'le, eu nu-i acuz pe cei care filmează asemenea lucruri. E curiozitatea lor, iar pentru reporteri e o obligație de serviciu. Eu semnalez numai lipsa de discreție a autorităților, și nici măcar a executanților, ci a celor care ar trebui să includă în regulamentul echipelor de intervenție camuflarea operațiilor cu cadavre. Eu asta spuneam, Paule, că în alte țări se întind prelate și nu se poate vedea nimic nici măcar din helicopter.
|
Eu pe aia care filmeaza ii acuz, ei nu au respect pentru persoana decedata. Reporterii au avut mai mult decat era nevoie in cazul asta, trebuiau sa se mai suie si pe gard ca sa filmeze cum ii baga cadavrul in masina? Iar lipsa de discretie a autoritatilor nu mi se pare ca a existat. Au parcat masina cat mai aproape de casa, mai bine de atat nu puteau decat sa o parcheze exact in usa ca atunci nu se mai vedea nimic. Sunt sigur ca oamenii aia au procedat corect, singurul lucru care poate ar fi trebuit sa-l faca ar fi fost sa observe reporterul "curios" si sa il impinga, mai usor sau mai tare, pe partea de gard pe care avea ce cauta.