Si altele, si mai noi:
(SACRIFICATI-VA TIMPUL, MERITA!!!)
peterpanrmx pe 10 iulie 2010 15:55
"mihnea"....acuma s o dam pe bune:"predator" e predator,n ai cum sa l vb de "rau"(nu vb de AVP),este una din "emblemele",stilului de "pradator"

,multa lume "a crescut" cu "el"(adica "predator" ul),1 si 2,unul mai bun ca celalalt!(parerea mea),n ai cum sa "zici"....2 mai slabut ca 1,

....1 se "petrece" in jungla(asemanator cu 3)...2...deja e "altceva":oras,politie...droguri(Danny Glover joaca bine)....din trailer la 3,am dedus ca...."piedicile.capcanele" puse "echipajului" de mercenari,de catre "pradatori"....le au invatat de la Arnold din primul

....aaaa,am uitat!

...te ai luat de "Adi"( Adrien Brody)-unul din "preferatii" mei,mi a placut cum i ai "catalogat" pe "ceilalti"(pentru "prestatia" lor actoriceasca)...dar ce ai cu Adi?lasa l in pace

)))(4 filme a "scos" in ultimul an-aproape)!...intrebare:ce treaba are "recviemul" alieni lor si al predatori lor? ...cu "Predators"?

peterpanrmx pe 10 iulie 2010 16:43
"Pitbull"-le......iti place "panarama",no???

>-
Wolverine pe 11 iulie 2010 01:28
Nu am vazut filmul ,pare promitator! ,parerea mea e ca cele mai bune filme din seria Alien si seria Predator au fost cele legendare din anii '70/"80 ,si anume Alien(1979),ALIENS aka.Alien2(1986)=preferatul meu si Predator (1987),restul mi s-au parut niste continuari sau remake-uri mai putin reusite,dar care nu trebuie excluse din start si criticate la singe,oricum fiecare fiim este original in felul sau ,are un scenariu diferit in functie si de dorintele producatorului si regizorului filmlui respectiv,oamenii trebuie sa inteleaga ca nimic nu se compara cu originalul ,si aici ma refer la primele serii ale acestor filme pentru ca este greu a produce continuari sau sequel-uri la astfel de filme ,aceste continuari par mai mult a fi niste tributuri sau reclame ale vechilor serii intodeauna vor exista comentarii pro si contra oameii trebuie sa inteleaga acest lucru,indiferent daca Predators al lui Rodriguez nu va fi pe masura asteptarilor ma voi uita la acest film ,pentru ca imi aduce aminte de vechile serii Predator cu care am copilarit mai ales prima in care a jucat Arnold,a fost primul meu film vazut la cinematograf,ce sa mai vorbim de ALIEN al lui Ridley Sckott sau mai bine zis ALIENS din (1986 )al lui James Cameron care e o capodopera ca si Avatar ,ramine de vazut daca unul dintre acesti regizorii va produce in 2011 Alien Prequel!,pana atunci faceti rost de un pop corn pentru a le viziona!