Originally Posted by StefanDo:
de acum sterg orice nu-i despre noul concurs cnc
ca sa revin on-topic
mi s-ar parea normal ca la aceasta editie Toata lumea din familia noastra, filmul lui Radu Jude, sa-si recapete finantarea pierduta suspect la editia trecuta...
|
in primul rand nu vad de ce ai sterge niste postari care au totusi idei interesante despre cinema, chiar despre cinematigraful romanesc. Nu sunt injuraturi, nu sunt insulte, mi s-ar parera mai normal sa le muti in alta parte daca intr-adevar deranjeaza acest mirific subiect de discutie (al carui sens mie imi scapa in continuare).
on topic
nu inteleg de ce ti se pare normal ca propiectul lui Jude sa ia finantare, nu inteleg cum poti judeca asta fara sa-i fi citit in prealabil propunerea (impreuna cu celelalte propuneri care intra in concurs), si nu inteleg nici cum e cu "recapatatul" finantarii. Exista niste bani de la CNC pe care scrie automat "Jude", "Puiu" sau "Mungiu"?
E foarte posibil ca tu sa stii niste lucruri pe care eu una sa nu le cunosc, dar cand ti-am citit replica am avut un fel de flash-back din Ferma Animalelor in care magarul se uita pe fereastra si vede ca Napoleon se transforma in fermier.