Thread: "Predators"
View Single Post
Old 07 Jul 2010, 21:49   #10
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Trei reactii DELICIOASE, de pe blogul de comentarii al cronicii propriu-zise, postate pe site:

http://www.cinemagia.ro/stiri/predat...5936/?pagina=2

Makedonu' pe 7 iulie 2010 18:24
sa mor eu daca am mai vazut un critic ca mihnea asta ,omu' ii face pe stallone si arnold ca nus cine stie ce actori ca predators nu a fost bun ,asta macar stie despre ce vorbeste fratilor astai clar GAYLORD

Marin10 pe 7 iulie 2010 20:03
Bai criticule tu macar ai vazut filmul de vorbesti asa aiurea? Eu unul am citit scenariul (downloadat de pe net) si mi s-a parut foarte bun ca idee (poate chiar mai bun decat primul film, chiar daca nu e cu Arnold (OARE chiar nu e cu Arnold? Asta ramane de vazut)). Un film poate avea succes si fara omul care l-a facut mare, daca sti cum sa-l abordezi. Iar Robert Rodriguez (chiar daca este doar producator) are stilul de regie de geniu al lui Q. Tarantino, ceea ce spune multe. Asa ca eu nu cred ca filmul va fi chiar asa slab cum spui tu, criticule.

Blondie pe 7 iulie 2010 20:37
Makedonu' - tiind sa cred ca ai dreptate sau cel putin la tipu (sau tipa?) asta nu ii plac filmele de actiune si cu violenta, probabil daca Alice Braga s-ar fi indragostit de un predator si invers, atunci i-ar fi placut filmu.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif