Probabil ca se numeste 'Eclipsa', pentru ca e asa rau, incat la soare te poti uita, da' la film ba.
Seriously, nici nu cred ca ma voi deranja vizionandu-l. Avem o protagonista insipida, a carei viata se invarte in jurul unui tip care e cam de 6 x mai batran ca ea, which is kinda creepy, chiar daca isi ascunde varsta si in jurul altuia al carui hobby preferat e alergatul la bustul gol lucrat suficient de bine astfel incat fetele pre-pubertine excitate sa nu bage in seama jocul lui actoricesc, ci sa isi indrepte toata atentia asupra pachetelului de pe piept *squee. In timp ce putem intr-o oarecare masura inghiti faptul ca Bella ii iubeste, suspension-ul of disbelief e dus la extrem cand constatam cu stupoare ca un vampir care populeaza pamantul de ani de zile si care vorba-vine, dupa atata vreme ar trebui sa aiba o oarecare experienta cu femeile din moment ce a trait printre ele, se indragosteste fix de una care pare sa fie semi-anesteziata mai tot timpul. In plus, accepta sa o faca vampir doar daca se casatoreste cu el. I don't get it!
Citand pe cineva drag mie, e greu sa explici de ce te indragostesti de cineva, but this is ridiculous. Cel mai rau e faptul ca fetele o considera pe Bella un role model! WTF

! Zici ca ar fi un cadavru ambulant, fiecare cuvant ce-l scoate pe gura pare sa fie o tortura imensa pentru ea. Fara vlaga, fara entuziasm, fara nimic. Eu sunt Tarantino-type-of-girls all the way, fete care tabacesc funduri si care stiu sa isi poarte singure de grija si nu cad intr-o depresie profunda cand sunt parasite de iubiti. Tot ce stim despre ea este ca ii place de un vampir si de un varcolac, dar ca o atrage ceva mai mult sangele rece decat cel cald. Si noi tre' sa o iubim doar pe considerentul ca are gusturi bune (desi in my case, baietii nu-mi spun prea multe). Dupa spusele lui Pit, baietii pierd vremea incercand sa o convinga de faptul ca unul o iubeste mai mult decat celalalt, insa nu conteaza cine o iubeste mai mult, ci ce simte ea, doar ca nici ea nu e prea hotarata, indragostindu-se de amandoi, ca sa impace si capra si varza.
Am vazut trailerul HP si trebuie sa recunosc ca din perspectiva de non-fan, arata chiar foarte bine si sper ca odata cu aparitia primei parti a ultimului film, sa mai treaca febra Twilight, because I'm sick and tired of this stuff. Oricum HP ii este superior Twilight-ului din toate punctele de vedere: setting, story, acting, villains, CGI.
Oh and I'm not dead, I'm very much alive, doar ca am fost destul de ocupata lately

.
Originally Posted by Chambord:
I see boys in the crowd. Creepy!