View Single Post
Old 30 Jun 2010, 21:23   #185
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by keepwalking:
Gionloc,

eu am subliniat acolo niste pasaje.
alea as vrea sa fie contrazise, argumentat.

adevaru-i ca n-am niciun chef sa scriu juma de ceas-un ceas ca sa arat de ce noul val e valoros (chiar daca nu toate filmele sint de nota zece), sa arat ca, intr-adevar, proba de microfon ii un film bun si ca asta nu inseamna ca filmele actuale is proaste si asa mai departe. mai bine ma duc sa ma uit la un film

nu spun asta cu condescendenta, deloc: dar, asa, ca exercitiu, alege niste oameni carora ai fi tentat sa le dai credit in ceea ce scriu. urmareste cronicile care trateaza filme construite intr-un acelasi stil - realist, sa spunem. vezi ca in ele propun o serie de judecati dupa care apreciaza unele filme si, poate, resping altele (din aceeasi zona conceptuala). daca nu ti se par justificate argumentele lor, ok, vino tu cu alte judecati estetico-filosofice si darima-le demersurile. jos palaria pentru asa ceva! pe asa discutii merita sa stai zile intregi.

in rest, nu cere nimanui sa combata opinii care pleaca de la presupozitia ca un regizor actual - porumboiu, puiu, muntean sau care o fi - tre doar sa stie sa spuna motor!
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif