View Single Post
Old 30 Jun 2010, 21:01   #179
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Nu meritä efortul.
Sä repet pentru a suta oarä argumentele pe cre le-am tot adus, în ultimii ani, ultimele luni, ultimele topicuri, când tu esti complet impermeabil la logicä, o tii una si bunä, cu ura ta nemotivatä la adresa filmului românesc actual si dorul dupä un film românesc de consum util, da - dar tangibil abia într-un viitor îndepärtat? Tu vrei o aberatie - pe variante:
a) Sau sä se nascä spontan filmul de consum românesc; färä scoalä, färä profesori, färä traditie, färä fermentul fecund si inspirator unui film de continut prealabil - ci doar asa, instantaneu, biblic: "Sä fie luminä!"
b) Sau cineastii de continut sä renunte la modul de creatie pe care-l simt, si care aduce dacä nu succes de box-office, mäcar succes de criticä (internä si internationalä - inclusiv premii, prestigiu, respecvt pentru arta româneascä) si fie sä treacä brusc la pistruiati, bedeuri sau comisari (genuri care le sunt sträine), fie sä se lase de meserie. (Ori sä lucreze în continuare, dar neläudati de criticä, la ordinul Märiei Tale: "Mie ästia nu-mi plac, asa cä nu-i mai läudati, cä de nu, zic de voi cä sunteti pupincuristi si aplaudaci, pe forumul Cinemagia!" Si ei: "Da, sä träiti!")
Multumesc, da' mi s-a acrit.

Last edited by Pitbull : 30 Jun 2010 at 21:05.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif