View Single Post
Old 29 Jun 2010, 21:59   #91
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Firesc.
NU AVEM PROFESORI DE CINEMA.
In U.N.A.T.C. e o jale.
La teatru stäm mai bine. Profesori de regie teatru si de actorie, buni, am avut si mai avem.
(Apropo, Sanda Manu era o profesoarä bunä, dar o mare spägarä si ipocritä; asta, asa, ca fapt divers. Olga Tudorache era mai cinstitä, si o mare actritä, evident - dar o profesoarä discutabilä; prea impulsivä, afectivä si emotivä, în dauna metodei, a ratiunii si a impartialitätii.)

Cui sä le fie recunoscätori? Alora nominalizati de mine in mesaul dinainte?
Ba AIA sa le fie recunoscatori ca tac, si nu spun in interviuri ce dezastre de "profesori" au avut!
Nichituta, Soptericä, Bostanca, Damian - si predecesorii lor, Saizescu, Vitanidis, Drägan... ASTIA sa fie recunoscätori cä majoritatea fostilor lor studenti pastreaza o tacere decenta despre amintirea acelor "cursuri"...
Singurul profesor cu adevarat bun pe care l-am cunoscut a fost Lucian Bratu. L-au luat la A.T.F. imediat dupa Revolutie. N-a rezistat mult pe-acolo.
Stere e un om extraordinar, si a facut niste filme foarte bune, desigur, dar n-are nimic cu pedagogia... Vorbe, vorbe, vorbe... discursuri, impresii, amintiri... haos, pierdere de vreme.
Dinu Tänase mi-e prieten, un om minunat, filme foarte okay, da - dar despre calitätile lui de profesor n-am auzit nimic. De la nimeni.

Last edited by Pitbull : 29 Jun 2010 at 22:03.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif