View Single Post
Old 29 Jun 2010, 21:05   #87
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Am spus-o d-a-mboulea, in ultimii ani - si prin articole, si prin mesaje de pe forum, si-n schimburi de opinii cu tine. Mi s-a acrit. N-o mai repet si pentru a tzâshpea mia oarä.
(Si de ce sä nu repet ca pe acatiste numele minimalistilor, cand altii repeta ca pe matanii titlurile alea de toatä jena, care au vulgarizat filmul românesc de public?)

Si nici nu E CAZUL ca vreunul dintre ei sä facä filme de continut! Nu e treaba lor, nicäieri în lume nu se amestecä mere cu pere.
Autorii de continut sunt autori de continut, iar cei de consum, de consum. Numai veleitarii gen Nicolaescu se amägesc cä pot sa faca de toate - si filme "de arta" si filme "comerciale" (si, evident, le fac proaste si pe unele, si pe altele). Exceptiile sunt rare si nu pot fi date in nici un caz ca exemple.
Am spus clar în mesajul de mai sus: TREBUIE SA NE FORMAM O SCOALA A FILMULUI DE GEN SI DE CONSUM, care sa produca asemenea profesionisti buni - nu sa le pretindem astfel de filme celor care au un alt tip de personalitate. Cine face asemenea confuzii, e ca-n bancul äla cu diferenta dintre bucätärie si baie.

Last edited by Pitbull : 29 Jun 2010 at 21:16.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif