View Single Post
Old 28 Jun 2010, 09:49   #2717
marius_em
Guru

marius_em

Originally Posted by Chambord:
In mileniul 3 nu mai are nimeni nici o scuza pentru ne-introducerea probei video. Ar salva cariera si siguranta multora. Cum spuneam mai sus, saracul Larionda va primi acum o tona de amenintari cu moartea de la nebunii de huligani englezi.

N-am tinut azi nici cu Anglia, nici cu Germania (am pariat ca se va termina la penalty-uri) dar nedreptatea ma scoate din sarite.

Nedreptatea e parte a vietii, greseala e un atribut uman. Sa ne uitam la fotbalul american, acolo tot e robotizat, toti sunt roboti, si arbitrii, si spectatorii, si jucatorii. Totul se rezuma la automatisme. Eu nu vreau asta in fotbal. Aici sunt de acord cu FIFA, sa se mentina acest sport neschimbat, factorul uman sa primeze, indiferent de tehnologie. Astfel de decizii nedrepte contribuie la frumusetea acestui sport, la pasiunea fanilor, la imprevizibilul jocului. La acel gol, chiar si de la televizor, nimeni nu a fost sigur. Am vazut pe reluare. E nedrept, dar cred ca e mai important sa se mentina factorul uman, instinctiv, acest sport sa fie despre reactii la milisecunda ale jucatorilor si arbitrilor. La fel ca in viata, nu intotdeauna cel mai bun castiga.