View Single Post
Old 27 Jun 2010, 19:08   #2707
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Ai dreptate. Asistentul respectiv va avea remușcări câtă vreme va trăi, asemeni jucătorilor care ratează lovituri de departajare.
Oricum, eroarea lui e cu mult mai mică decât cea a omologului său din 1966. Ambii n-au văzut exact ce s-a întâmplat. În urmă cu 44 de ani, tușierul a validat un gol de care nu era sigur. Astăzi, asistentul nu a semnalizat un gol de care nu era convins.

Nici măcar nu era nevoie de reluări, ci numai de senzori, de care s-a discutat mult înainte de CM.

Originally Posted by Chambord:
@Ipu: referitor la PS-ul meu, daca nu poti citi in context si nu poti procesa ce am vrut sa spun, toarna-ma la directiune si fa tot ce poti sa obtin o banare cat mai mare.

Păi inițial nu văzusem și postarea ta, ci numai pe cea a lui Judex. L-am avertizat numai pe el, iar după ce am constatat că i-ai răspuns mi-am zis că e nedrept față de el să nu te avertizez și pe tine.
Nu mă face pe mine turnător. Aici e un forum civilizat, nu Camorra, să se aplice legea tăcerii. Eu v-am atras atenția de la obraz și v-am acordat un termen generos, de aproape 24 de ore. Scopul este să ștergeți murdăriile aruncate, nu să fiți suspendați. Oricum, o eventuală măsură disciplinară poate fi luată numai de administratori.

Last edited by Ipu : 27 Jun 2010 at 19:17.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif