Originally Posted by Judex:
Eu rasist??? Tu ce rasa esti?
Si daca-ti spun ca mi se rupe de Coreea de Sud - chiar, de ce ar trebui sa ne pese? - te-apuci sa miorlai iar ca ti-am jignit familia.
|
Semeni cu un huligan sentimental care după ce i-a pierdut echipa favorită adoptă un comportament de vandal și trebuie calmat cu bastonul forțelor de intervenție.
Cine e de vină că ai ținut tu cu perdanții (Franța, Grecia, Italia, Danemarca), pe considerente de geopolitica fotbalului, de rasă etc.? Ce ai fi vrut? Să se dea japonezii la o parte ca să marcheze vechii noștri rivali fotbalistici? Un suporter civilizat lasă capul în pământ atunci când echipa favorită pierde pentru că a jucat slab și acceptă înfrângerea cu demnitate.
Nu am coreeni în familie și nu am miorlăit - nu îl confunda pe Ipu cu una dintre gagicile tale! - ci ți-am atras atenția pe un ton ferm dar civilizat că ai folosit o exprimare inacceptabilă în legătură cu oamenii din estul Asiei.
Originally Posted by Judex:
Ești nebun! Nu numai că-mi sunt simpatici, dar pe unii dintre ai lor i-am văzut și susținut vocal chiar pe stadion...