N-am să cobor la nivelul tău. Eu ți-am spus niște lucruri de la obraz fără să te jignesc, așa cum faci tu. A fi european nu e echivalent cu a susține niște echipe anti-fotbal, ca Italia sau ca Franța, Elveția etc.
Am cunoscut și eu destui „cetățeni slovaci” dar care se recomandau drept „maghiari”... Așa că nu-mi spune tu mie că ești „însurat” cu o slovacă și totuși „filomaghiar”!
Dacă ți-aș copia modul de gândire și de exprimare intolerant, xenofob și rasist, aș numi Naționala Slovaciei „echipă ariană 100%”. („Arian” = ființă umană de orice origine etnică sau rasială care simte și se exprimă într-o limbă indo-europeană) Pentru că nu gândesc ca tine, eu îi admir „chlapci” pe pentru că și-au depășit condiția de echipă mică: s-au calificat dintr-o grupă în care aveau șansa a treia, eliminând Italia, după ce în preliminarii au câștigat o grupă la stabilirea căreia fuseseră în a patra urnă valorică, eliminând Cehia și Polonia și trimițând Slovenia la baraj.