Originally Posted by StefanDo:
neuptolem, ar fi o idee buna sa te gandesti de doua ori inainte de a trimite astfel de mesaje private
|
Eh, am putea vorbi multe la un coniac legat de asta..fireste ca, nu e o decizie tocmai sanatoasa sa abordezi pe privat orice user-name la care vezi trecut "F". Te poti insela amarnic. Cum m-am inselat in 97,38% din cazuri. De ce am facut-o si ce tot am cu acest site, asta e o discutie ce depaseste sfera forumului. Mi-am asumat riscul, in orice caz.
Da, am sa ma gandesc mai bine. Dar sper sa nu mai fie nevoie si sa dispar in curand cu auto-bann-ul.
Originally Posted by StefanDo:
acest insuportabil de lung off-topic se opreste aici
|
Cum se numeste acest thread? "Ce te enerveaza ingrozitor?". La inceput am fost on-topic. Nu as fi purtat un razboi daca as fi primit un reply civilizat sa ma convinga ca ma insel.
Mda...ce pot spune...
ma enerveaza FreakDoll si altele asemeni ei. N-o suport dom'le, asta e. Altceva nu mai am de zis.
Sincer, as fi destul de incantat daca ar primi bann-forever dar, poate ca exagerez, poate ca sunt subiectiv, poate e frumos ca forumul sa fie atat de pestrit, poate unii vor intelege cum sta treaba pe-aici la mesajul nr. 1205. Trebuie sa-i intelegem si pe ei asa cum ne inteleg si pe noi americanii cand cascam gura prin Las Vegas.
Nu trebuiau sterse toate mesajele. Doar indisciplina. In fine, e
mai corect acum. S-a facut dreptate si treaba asta...ma binedispune astazi, sa stii. Uite, chiar e o chestie interesanta, exista speranta, catre mai bine...Good!