View Single Post
Old 17 Jun 2010, 12:54   #2476
Ipu
Discipolul Diavolului

Ipu

Originally Posted by SoX:
Sud-africanii s-au lins pe bot. Vezi Ipule cat de mult conteaza primul meci?

Păi contează pentru echipele slabe. Nu și pentru Spania! Federația din Africa de Sud, deși știa că are echipă slabă, nici nu și-a luat antrenor din Europa și nici n-a interzis trompetele (care cică reprezintă tradiția Africii; sanchi, reprezintă interesele celor care au dreptul exclusiv de a le produce în varianta actuală) care anulează cel mai mare avantaj al echipei - acela de a fi încurajată de zeci de mii de oameni! Au exact ceea ce merită! Cea mai rușinoasă gazdă! Nu mai știu, în `82 Spania a trecut de grupe?

Originally Posted by Chambord:
La Africa S - Uruguay mi-am confirmat o singura chestie: Arbitrul Busacca este complet offline !!! Era bun in tineretea lui dar a ajuns o gluma proasta. Nu se poate da penalty si eliminare la o faza ca AIA, la un jaf de contact ca ALA, la un plonjon penal ca ALA, la un CM. La un meci Liberty Salonta - Building Vanju Mare, da, se poate da orice !

Nu mai pupă nesimțitul finala!
Nu-i vorbă, Uruguay a fost echipa mai bună, dar Africa de Sud, după ce că nu are valoare, mai are și ghinion: apărătorul care a uitat să iasă la ofsaid cu Mexicul, șutul deviat și devenit imparabil al lui Forlan, atingerea nefericită la Suarez care s-a aruncat de parcă l-ar fi omorât...

Last edited by Ipu : 17 Jun 2010 at 13:12.
Ipu is offline   Reply With Quote sendpm.gif