Originally Posted by SoX:
Sud-africanii s-au lins pe bot. Vezi Ipule cat de mult conteaza primul meci? 
|
Păi
contează pentru echipele slabe. Nu și pentru Spania! Federația din Africa de Sud, deși știa că are echipă slabă, nici nu și-a luat antrenor din Europa și nici n-a interzis trompetele (care cică reprezintă tradiția Africii; sanchi, reprezintă interesele celor care au dreptul exclusiv de a le produce în varianta actuală) care anulează cel mai mare avantaj al echipei - acela de a fi încurajată de zeci de mii de oameni! Au exact ceea ce merită! Cea mai rușinoasă gazdă! Nu mai știu, în `82 Spania a trecut de grupe?
Originally Posted by Chambord:
La Africa S - Uruguay mi-am confirmat o singura chestie: Arbitrul Busacca este complet offline !!! Era bun in tineretea lui dar a ajuns o gluma proasta. Nu se poate da penalty si eliminare la o faza ca AIA, la un jaf de contact ca ALA, la un plonjon penal ca ALA, la un CM. La un meci Liberty Salonta - Building Vanju Mare, da, se poate da orice !
|
Nu mai pupă nesimțitul finala!
Nu-i vorbă, Uruguay a fost echipa mai bună, dar Africa de Sud, după ce că nu are valoare, mai are și ghinion: apărătorul care a uitat să iasă la ofsaid cu Mexicul, șutul deviat și devenit imparabil al lui Forlan, atingerea nefericită la Suarez care s-a aruncat de parcă l-ar fi omorât...