View Single Post
Old 14 Jun 2010, 20:05   #85
marius93
Veteran

marius93

Originally Posted by StefanDo:
si tu te-ai gandit sa reactionezi dupa trei luni, ce dragut

Later Edit:
cea mai recenta contributie a ta la pagina lui smiley este cea amintita mai sus. daca ai contribuit anul acesta, inseamna ca noua contributie a fost respinsa
Se pare ca n-ai inteles Stefan la ce ma refeream eu. O sa mai explic o data, acum voi lua ceva mai recent, ce am vazut azi. Deci:
1. La inceputul lunii Mai 2010, am intrat la pagina lui Michael Schumacher si am bagat o biografie destul de lunga.
2. Astazi, amintindu-mi ca am bagat biografia si ca nu am primit in pagina mea, mesajul de ''marius93 a contribuit la pagina actorului...'' m-am decis sa intru si sa vad ce se intampla.
3. Am dat deci la: completeaza pagina > biografie si ce sa vezi ? Biografia pe care am bagat-o eu aparea cu mesajul: a contribuit la biografia actorului : rrs85.
4. Deci concluzia este: userul de mai sus, a intrat la pagina lui Michael Schumacher, a vazut biografia salvata de mine, a dat pe butonul editeaza biografie , a adaugat sau sters vreo 2 cuvinte, a dat dupa aceea salveaza biografie, iar logic punctele i-au revenit lui.
Ce vreau eu sa precizez este ca nu mi se pare corect ca eu sa pun biografia si ca un alt user sa vina sa modifice ceva la ea, sa o salveze si sa fie trecut el contribuitor si imiplicit el sa primeasca punctele. Cum am mai spus, ar fi bine sa procedati in felul urmaor: cand un user adauga o biografie mai lunga sa apara acel mesaj ''Această biografie nu mai poate fi modificată'', ca niciun alt user sa nu mai poata sa faca smecherii. Deci, m-am facut inteles ?
marius93 is offline   Reply With Quote sendpm.gif