Și eu m-am enervat în 2002 și am pierdut și mulți bani când cu înfrângerile Italiei și Spaniei. Mizeriile alea au fost răzbunate. În 2006, în meciul decisiv Elveția - Rep. Coreea, arbitrul a fluierat ofsaid ca pe urmă să valideze golul elvețienilor după ce toată echipa Coreei se oprise la fluierul arbitrului.
Astăzi, Grecia a arătat, așa cum se așteptau specialiștii, ca o echipă îmbătrânită. Rehhagel vrea să stoarcă și ultima picătură utilă din echipa din 2004. Nu mai merge. Coreea a fost avantajată... de program, care i-a scos Grecia în cale la primul meci. Dacă și Argentina bate Nigeria, atunci lucrurile sunt pe jumătate hotărâte. Dacă Argentina nu bate, cu atât mai mult cresc șansele coreenilor. Cel mai probabil ai să-i vezi și în optimi.
Dacă ții cu echipele din Europa numai în nădejdea că UEFA va primi mai multe locuri la următoarele calificări pentru CM, te amăgești. Numai o echipă competitivă ne poate ajuta. Putem avea noi și 20 de locuri pentru Europa, dacă nu avem constanță în rezultate, tot degeaba!