View Single Post
Old 11 Jun 2010, 22:16   #2252
nartip
Banned

nartip

Exclamation forum-ul

Originally Posted by StefanDo:
intr-adevar, am luat foarte personal ce-a zis ea mai sus pe aceasta pagina:

"Evident pentru a înţelege asta îţi trebuie mai mult decât un vagin cu acces la Net în tipul celor 8 ore de muncă în care el (vaginul - scuze că vb numai despre el, dar cum el este cel mai evident în tot ceea ce faci tu, chiar nu am de ales."

intra pe fiecare pagina pe care a scris si vei vedea declaratii asemanatoare

daca voua nu v-a ajuns, mie da, si cu iertare fie-mi, dar pentru mine forumul cinemagia inseamna mai mult decat pentru oricare dintre voi.

dragomara ramane banata, punct
************************************************** ********************************
-pana la urma tu ma "gigele" in ce clasa esti?am fost special ca sa vad "cloaca" asta,asa cum mi-a fost reclamata si am vazut-o.dupa primele inspectii aici le-am raspuns confirmandu-le ce este aici in acest conglomerat si sa nu se lase amagiti.este o "gradinita"de copii care aduce rating si banisori la trei indivizi smecheri..si iti/va spun asta cu suficienta notorietate si "expertiza" ca sa priceapa toti copii.
-pana intrati suficient de "bine" sub incidenta legii ramaneti cu "copilaria" voastra de "muciosi" frustrati,cu foarte slabe cunostinte de cultura generala si cu aere de orice altceva decat ceeace va inchipuiti si doriti sa pareti a fi.grav este ca aveti printre voi si o ziarista-cat de cat-,care desi din "umbra" profita.BANN?...sigur ca stiti ce e aia?ar fi cuvinte suficiente in limba romana cu care sa vi se raspunda.daca ati merita.
-poate ma "onorezi"stefanDO chiar cu mentiunea "inchis la cerere" a contului,chiar daca iti scade ratingul cu o unitate.dar nu esti in stare nici de atata.iti merge cu toti lingaii care-si incep postarile cu "bai",ca vorba aceearosti,da' multi.
-Sa-ti traduc finalul:ADIO= la tine si ai tai cu BANN.Sterge contul asta ca nu-l meriti.
nartip is offline   Reply With Quote sendpm.gif