Originally Posted by anaemona:
Sa ii ceara sa-si ceara scuze, sa fie banata un numar de zile, etc. dar atitudinea lui Stefan de azi m-a deceptionat pur si simplu. Daca ai un pic de respect pentru mine, ca user, nu poti sa-mi spui ca cineva e banat indefinit pentru acumulari de injurii fara sa faci un bilant, fara sa imi dai argumente, pur si simplu ma jignesti.
|
Dragomara sa isi ceara scuze? Sa ii citez rasul ala isteric si total aiurea "

"
Sa fie banata pe un numar de zile? A fost banata de multe ori pe un termen limitat si a avut de atatea ori sansa sa se invete minte.
Si cand va referiti la sinceriatea ei va referiti la faptul ca toti sunt niste prosti, tampiti, inculti, lenesi si ea e perfectiunea intruchipata? Pot fi de acord cu voi, e sinceritate pentru ca e ceea ce crede ea, dar ma pot lipsi oricand de sinceritatea ei. Nu ma intereseaza cum vede ea lumea si cum se vede pe sine. Sinceritatea nu e acelasi lucru cu adevarul in lumea in care traiesc eu.
Oricum sunt indiferent fata de banarea ei, e doar un forum.
PS: Subscriu la ce a spus pe aici copila_satanista. Si n-are nici un motiv sa regrete pentru ca a fost sincera! Ea n-are voie? In plus, sinceritatea ei a fost de bun-simt.