View Single Post
Old 11 Jun 2010, 20:09   #2248
Liviu-
Film Dissection

Liviu-

Originally Posted by anaemona:
Sa ii ceara sa-si ceara scuze, sa fie banata un numar de zile, etc. dar atitudinea lui Stefan de azi m-a deceptionat pur si simplu. Daca ai un pic de respect pentru mine, ca user, nu poti sa-mi spui ca cineva e banat indefinit pentru acumulari de injurii fara sa faci un bilant, fara sa imi dai argumente, pur si simplu ma jignesti.

Dragomara sa isi ceara scuze? Sa ii citez rasul ala isteric si total aiurea " "

Sa fie banata pe un numar de zile? A fost banata de multe ori pe un termen limitat si a avut de atatea ori sansa sa se invete minte.

Si cand va referiti la sinceriatea ei va referiti la faptul ca toti sunt niste prosti, tampiti, inculti, lenesi si ea e perfectiunea intruchipata? Pot fi de acord cu voi, e sinceritate pentru ca e ceea ce crede ea, dar ma pot lipsi oricand de sinceritatea ei. Nu ma intereseaza cum vede ea lumea si cum se vede pe sine. Sinceritatea nu e acelasi lucru cu adevarul in lumea in care traiesc eu.

Oricum sunt indiferent fata de banarea ei, e doar un forum.

PS: Subscriu la ce a spus pe aici copila_satanista. Si n-are nici un motiv sa regrete pentru ca a fost sincera! Ea n-are voie? In plus, sinceritatea ei a fost de bun-simt.
Liviu- is offline   Reply With Quote sendpm.gif