11 Jun 2010, 11:32
|
|
Old School Hollywood
|
Quote:
Un puşcăriaş a dat în judecată Naţional TV pentru un film bruiat de publicitate
Un deţinut de la Penitenciarul Rahova a fost nemulţumit că filmul Ştefan cel Mare a fost întrerupt de publicitate. “Sa amestecat filmul cu reclama în mintea mea, încît nam înţeles nimic din film pentru căci mau păcălit că dă film”, spune puşcăriaşul în plângere. În documentul respectiv deţinutul nu uită să precizeze că este “condamnat nevinovat la 25 de ani”.
“Nici nu-mi vine să cred că am făcut un dosar pentru aşa ceva”, a spus zâmbind a uimire Mihai Moş, directorul general al postului Naţional TV. Dosarul are câteva citaţii şi plângeri care, deşi la prima vedere stârnescu râsul, au pus în mişcare mecanismul justiţiei.
“În ziua de 25 - 08 - 2008, la postul de televiziune Naţional TV Bucureşti în jurul orei 20.15 a fost difuzat filmul Românesc Ştefan Cel Mare, iar în timpul filmului au difuzat reclamă, încît sa amestecat filmul cu reclama în mintea mea, încît nam înţeles nimic din film pentru căci mau păcălit că dă film, iar iei au dat reclamă în timpul filmului, iar dacă doreau să dea reclamă în timpul filmului trebuia să spună căci dă reclamă în timpul filmului, iar eu alegeam alt post de televiziune care spune căci dă film şi aşa este până la sfârşitul filmului de la început şi până la sfârşit, şi ca exemplu TVR 1 şi TVR 2”. Aşa scria în cererea scrisă de mână a deţinutului.
Puşcăriaşul a cerut “cel mai bun avocat din oficiu” şi daune de nici mai mult nici mai puţin decât "180.000.000 lei Noi”.
|
http://www.realitatea.net/un-puscari...te_717729.html
|