[color="Red"][size="1"]Cred ca e o problema tehnica la filmografia actorului Peter Ho ! Am scris biografia de TREI ori pana acum si e destul de lunga. Dupa o ora de scris, cand am trimis-o a disparut pur si simplu !!!

Nu stiu ce sa cred ! Mai am o nelamurire: pentru filmele si actorii japonezi, coreeni, chinezi, trebuie sa apelez la situri asiatice si am nevoie obligatorie de traducere Google in engleza. Din nenorocire nu cunosc chineza, cantoneza, mandarina, coreeana, japoneza (ce mult mi-as dori sa le cunosc). Mi se pare aiurea ca filmografia unor actori chinezi sau coreeni sa apara in chineza pinyin, cand aceasta apare in engleza in situri din SUA. Sunt filme foarte cunoscute si multe dintre ele iubite. Chiar daca multi dintre noi stim ceva engleza, franceza, italiana sau spaniola, ne-am dori totusi o atitudine mai maleabila din partea Cinemagia in privinta traducerilor din limbi mai putin cunoscute...slave, arabe, turcmene, asiatice etc. De fapt nu dorim decat sa oferim o informatie cat mai completa si corect documentata.