View Single Post
Old 10 Jun 2010, 16:39   #100
shadowofnight
Guru

shadowofnight

Ma gandeam sa o mentionez si eu pe GaGa, dar am zis ca nu are rost. Acum ca s-a adus vorba de videoclip, vreau sa mentionez ca e cel mai prost din istorie. IMO, desigur. Desi nu pare sa aiba nici un pic de logica si nicio legatura cu piesa, nimanui nu ii pasa. De la inchisori ale lesbienelor a trecut la dansuri gay, barbati care poarta pantofi cu toc si o calugarita/prostituata care inghite cruci si care aparent e idolul barbatilor gay. Costumele sunt de asemenea mirobolante, acolo unde exista, desigur. SI inca ceva, de ce are 9 minute clipul? din nou!? Mai bine si-ar face un musical, daca tot are un asa chef de spus povesti. Sau un serial musical, ca si Glee, sau cum s-o numi.

Despre piesa...e foarte simpla, banala, am ascultat-o de cel putin 3 ori ieri si tot am uitat-o in proportie de 90%. Singura parte de care imi amintesc e minutul ala in care pomeneste biata femeie numele lui Alejandro de vreo 100 de ori. Ca o paranteza, intotdeauna am crezut ca piesele cu refren format dintr-un cuvant sau doua sunt mult inferioare celorlate. In afara de faptul ca versurile sunt jenibile, nici nu ii pune in evidenta vocea.

Imi inchipui ca videoclipul ar putea fi folosit ca si instrument de tortura, ar avea (si) mai mult succes. Si inca nu inteleg de ce aceasta femeie batuta in cap, care isi exploateaza corpul la maxim e atat de apreciata de toata lumea. Hai sa ii aplaudam originalitatea de a se dezbraca si de a face sex in fiecare videoclip al ei.

Ce dracu....?!?