Originally Posted by miercuri:
Originally Posted by Medicate:
Originally Posted by miercuri:
Am vazut mai multe filme cu Keira decat mi-as fi dorit. Uita-te (cu cratima!!) tu la The Edge of Love si vei vedea fiecare rol pe care l-a interpretat Keira vreodata acolo, avand in vedere ca pe toate le interpreteaza la fel. Are aceeasi expresie, acelas ton rastit si aceeasi lipsa de emotitivitate pe fata, in orice scena.
Sarah Jessica Parker in Sex and the City (serialul) a avut episoade in care i-a dat clasa Keirei.
|
Serialul ala este o porcarie, nu imi pasa de modul in care a jucat uratania aia in "cateva" episoade.
Mi-ai dat un singur exemplu, legat de Keira, eu ti-am dat mai multe. Nu am vazut The Edge of Love, poate chiar a jucat precum un carton, dar a avut si multe roluri interpretate fara greseala. Un singur rol, jucat aiurea, n-o face o actrita slaba!
|
Are multe roluri interpretate la fel si la fel de plat - The Edge of Love, Atonement, The Duchess, Silk, Pride & Prejudice sunt aceeasi chestie. Si pe langa asta, nu e o coincidenta ca parintii ei lucreaza in domeniul cinematografic si ea obtine atatea roluri. Pe scurt, o piloasa.
|
Ce bine ai zis...

Si eu am aceeasi frustrare , sa-i zic , in legatura cu Keira K.and her .. acting.